Jaarlijkse gebitscontrole moet dat?
Er is geen tandarts in de wereld die dit tegenspreekt. Natuurlijk moet iedere patiënt jaarlijks zijn gebit controleren. Niet alleen moet de patiënt iets jaarlijks controleren maar u ook. Bijvoorbeeld uw apparatuur en uw computersysteem moeten op werkbaarheid gecontroleerd worden. Want stelt u zich eens voor dat er iets uitvalt, dat u het werken onmogelijk gemaakt wordt. Dat kan toch niet?!

Ieder zijn vak
Het is uw vak uw patiënt van tandheelkundige diensten te voorzien. U stelt uw deskundigheid ten dienste om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. U moet zich niet bezighouden met randverschijnselen, hoe belangrijk die ook mogen zijn. Dat doen wij namelijk voor u. Het is ons vak u bij te staan dat uw werkomgeving, uw apparatuur altijd werkt, storingsvrij.

Wij doen veel
Om u een indruk te geven. Wij helpen bij: Automatisering | Telefonie | Installatie

Wij leveren maatwerk, kwaliteit en zijn creatief.
Wij regelen alles op het gebied van automatisering en telecommunicatie. Geen detail zien we over het hoofd en zorgen zo dat u prettig en ongestoord kunt werken. Wij gaan uit van het principe: “niet kletsen maar doen”. Natuurlijk maken we eerst een plan van aanpak maar daarna zetten wij ons in met veel flexibiliteit en creativiteit.

Ervaring
Wij hebben een IT-achtergrond en zijn gespecialiseerd in het bijstaan van tandheelkundige praktijken. Door onze ervaring weten wij alle mogelijke vraagstukken voor u op te lossen.

Neem met ons contact op voor vrijblijvend advies en een offerte.

© Copyright - Compudent 2022