Wij regelen alles voor U !

Condities

 • Onbeperkt bellen naar vast en mobiele nummers in Nederland (bijz. gesprekstarief uitgezonderd)
 • Behoud van huidige telefoonnummer(s)
 • Looptijd is 1 jaar, daarna per maand opzegbaar
 • Inclusief antwoordapparaat met meerdere meldteksten
 • Inclusief wachtrijmelder (ogenblik geduld aub)
 • Inclusief automatische tijdschakeling van antwoordapparaat
 • Complete installatie op locatie
 • Inclusief door professionele voice over ingesproken meldtekst (max 2 per praktijk)

Prijs per maand

Kosten per maand

 • VoiP € 17,50 excl btw per maand, excl toestel
 • VoiP € 19,50 excl btw per maand, incl toestel (T41p)
 • 1-10 toestellen € 149,50
 • >10 toestellen € 199,00

Onze toestellen.

Yealink T41p

Bureautoestel voor VoIP
De YeaLink SIP-T41P is een SIP bureautelefoon welke uitermate geschikt is voor gebruik aan de balie. De YeaLink SIP-T41P is voorzien van een headset aansluiting via de RJ-11 poort waarbij EHS ondersteuning ook aanwezig is. Dankzij EHS kan een gesprek op afstand worden aangenomen wanneer u een draadloze headset gebruikt.

Helder scherm en fantastisch geluid
De YeaLink SIP-T41P is voorzien van een zeer helder LCD scherm van 2,7″. Het scherm heeft een resolutie van 192 bij 64 pixels en heeft een mooie afwerking waardoor deze voip telefoon een zeer luxe uitstraling meekrijgt.

Het geluid in de YeaLink SIP-T41P wordt dankzij een speciale audio chip van texas instruments naar een hoger niveau getild. In combinatie met wideband audio codecs kunt u bellen in HD kwaliteit waardoor uw stem helder doorkomt bij uw gesprekspartner.

YeaLink SIP-T46G, met Expansion module

De YeaLink SIP-T46G is is het absolute topmodel van YeaLink. Deze telefoon is voorzien van een groot en helder LCD kleurenscherm van 4,3″ en heeft 2 gigabit ethernet aansluitingen, HD geluid en een headsetaansluiting. Met al deze functies is dit apparaat het perfecte toestel voor op kantoor.

HD geluid
De YeaLink SIP-T46G beschikt over een speciale audio chip welke ontwikkeld is door texas instruments. Deze audio chip zorgt ervoor dat de audio van het hoogste niveau is. In combinatie met een HD audio codec is de geluidkwaliteit fantastisch en klinkt uw stem natuurgetrouw.

Headset ondersteuning
De YeaLink SIP-T46G beschikt over een aparte headset aansluiting via een RJ-11 poort achterop het toestel. Deze headset aansluiting is voorzien van EHS ondersteuning. Hierdoor is het bij gebruik van een draadloze headset mogelijk om gesprekken op afstand aan te nemen.

YeaLink EXP40 Expansion module

Deze YeaLink EXP40 kunt u gebruiken om de YeaLink SIP-T46G/48G VoIP telefoon uit te breiden met totaal 40 programmeerbare knoppen.

Eigenschappen YeaLink EXP40

20 vaste toetsen met elk 2 functies
Helder LCD display met 160 x 320 resolutie
BLF ondersteuning met rode en groene LED
Tot 6 modules aan elkaar te koppelen
Verstelbare standaard, aan de muur te monteren

t46g-exp

Gigaset S650H Pro handset

Perfect voor comfortabel dagelijks gebruik

De Gigaset S650H, met duurzame vormgeving en 300 uur stand-by-tijd, biedt HD-audiokwaliteit en de belangrijke functies die een professionele DECT-handset nodig heeft. 

Dit krachtige toestel heeft een intuïtieve interface waarin telefoonboeken en adressen gemakkelijk te openen zijn. Daarmee is de handset het ideale gezelschap voor dagelijkse zakelijke communicatietaken.

De Gigaset S650Hh is een draagbaar DECT-toestel voor ultieme bewegingsvrijheid in de praktijk.

© Copyright - Compudent 2022